Bestel
  • Beschrijving

Een ovalen kunstig geslepen Lichtwesen Zirkonia bezwangerd met de intense kracht van de Elohim kleurstraal. Lichtwesen sierraad van uitzonderlijke schoonheid en charisma.

De krachten van de Elohim stralen,werken in kleurige charismatische Lichtwesen zirkonia. De kleuren van de Lichtwesen zirkonia zijn volgens de kleuren van de Elohimstralen. De Lichtwesen Elohimstralen zijn zeer goed te integreren in de Scheppingsstralen zirkonia's en verbinden de kleurenstralen.

Deze Lichtwesen Elohim zirkonia ovalen worden opgehangen aan de speciaal daartoe ontworpen hangertjes in zilver "het Elohim engeltje" of de "gestilleerde mensenfiguur"

De edelstenen waarin de energie zich manifesteert van de Turkooise kleurstraal van de Elohim is Turkooise Tourmalijn (Paraiba blauw-groen) Aquamarijn, ook Larimar en Turkooise

Ook de Aqua Aura kwartsen Siberisch Blauw : ruw

Tot elke kleurstraal behoren de meesters, de aardengel, de aartsengel, de elohims en de serafijnen (scheppingsstraal)

Alle uitleg van de Lichtwesen Elohim witte, Lichtwesen violette, Lichtwesen blauwe, Lichtwesen rose, Lichtwesen groene, Lichtwesen gele, Lichtwesen rode, Lichtwesen magenta, Lichtwesen gouden, Lichtwesen zilveren, Lichtwesen kristallijne,Lichtwesen turkooise LichtStraal vindt U op http://www.telenet.be/Angel-levensvreugde