BE PRESENT 60 mm

Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

De Be Present-kristal is ontworpen als ruimtekristal. Echter, de ervaring leert dat men de kristal ook prima op het lichaam kan dragen of in de hand kan houden, zodat men doelbewust de fijnstoffelijke energie in lichaam en aura in harmonie doet komen.

En natuurlijk is deze Be Present-kristal (met Swarovsky) van LichtWesen ook een prachtig ontwerp om cadeau te geven. Om hem omhoog te hangen, gebruik eventueel de clip van Lichtwesen kristallen harten.

Het kristal  kan niet geretourneerd worden, het werd speciaal besteld n het buitenland voor U.


 

De nieuwe kristal van LichtWesen herbergt in zich de werking van de Be Present-essence in de vorm van een achthoek. De 66 mm grote, achthoekige Swarovsky-kristal dient als drager voor de Be Present-energie. De achthoek, in het Chinese wijshedenboek 'I Tsing' ook wel Bagua genoemd, representeert de harmonie van energieën. Daardoor stabiliseert deze vorm de balans tussen ons persoonlijke leven en de universele energie.

De energie van de nieuwe Be Present-kristal ondersteunt het lichaam om bewust en helder te zijn. Het gaat u gemakkelijker af om u in het hier en nu te bewegen en uw volledige aandacht en attentiewaarde aan uw omgeving te schenken. Zwaarmoedige gedachten en zorgen behoren tot het verleden; blokkades, het zogenaamde 'hokjesdenken' en stress zeggen u vaarwel. U neemt uw omgeving en uw eigen ik bewuster waar.

Mensen die de Be Present-kristal op het lichaam droegen lieten weten een totale ontspanning te ondergaan. De innerlijke stress veroorzaakt door prikkels van buitenaf werd minder, zodat deze mensen weer kracht uit zichzelf konden putten.

Niet alleen wanneer men meditatie beoefent, maar ook in het gewone alledaagse leven oefent de Be Present-kristal een energie uit waardoor u uw eigen omgeving en uw eigen ik bewuster waarneemt. Het gaat u daardoor makkelijk af om vanuit uw eigen rust te handelen en present te zijn.