Zirkonia kristal- ovaal geslepen - Elohim -UITVERKOCHT

  • Beschrijving

Een ovalen kunstig geslepen Lichtwesen Zirkonia bezwangerd met de intense kracht van de Elohim kleurstraal. Lichtwesen sierraad van uitzonderlijke schoonheid en charisma.

Zirkonia : elke glaskristal handgeslepen ovaal, in zilver 925 gevat : Elohim ca. 13 x 16 mmDe krachten van de Elohim stralen,werken in kleurige charismatische Lichtwesen zirkonia. De kleuren van de Lichtwesen zirkonia zijn volgens de kleuren van de Elohimstralen. De Lichtwesen Elohimstralen zijn zeer goed te integreren in de Scheppingsstralen zirkonia's en verbinden de kleurenstralen.

Deze Lichtwesen Elohim Lichtwesen zirkonia ovalen worden opgehangen aan de speciaal daartoe ontworpen hangertjes in zilver Lichtwesen "het Elohim engeltje" of de Lichtwesen "gestilleerde mensenfiguur"

Elke zirkonia is in een houder gevat van zilver 925 (nikkelvrij). De kracht van de Elohim maken dat deze zirkonia’s net zo glanzen als kristal en krasvrij zijn. Ze hebben duidelijk een andere uitstraling dan de gewone zirkonia door toevoeging van een hoger trillingsniveau en een harmonieuze energie.

Tot elke kleurstraal behoren de meesters, de aardengel, de aartsengel, de elohims en de serafijnen (scheppingsstraal)

Alle uitleg van de Lichtwesen Elohim witte, Lichtwesen violette, Lichtwesen blauwe, Lichtwesen rose, Lichtwesen groene, Lichtwesen gele, Lichtwesen rode, Lichtwesen magenta, Lichtwesen gouden, Lichtwesen zilveren, Lichtwesen kristallijne,Lichtwesen turkooise LichtStraal vindt U op

hier