STRALENDE ZON HANGER - + UITLEG

Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Egyptische zonnestralen
Beschrijving van het product
Laat je innerlijke licht schijnen en pronken met je beste kant: de stralen van de zon lichtwezens Collection "oude kennis" is afgeleid van het Egyptische symbool van de zonneschijf, wat staat voor charisma, vitaliteit en vreugde.
® bekrachtigd door lichtwesen met Helion, Ra, goud, zon, diamant en zonnebloem.
Versterkt de wervelkolom, geeft kracht, uithoudingsvermogen, innerlijke gloed, bescherming.
Cirkel met een diameter 12 mm, met de langste balk 45 mm Materiaal: 925 zilver, 900 goud, staal, zirkonia

Dit product kan niet op zicht besteld worden, bij uw bestelling wordt hij  speciaal besteld in het Buitenland. Hij kan niet geretourneerd worden

De symbolen van vroegere beschavingen zijn een uiting van onze geestelijke erfenis. Ze leven voort in het collectieve geheugen, en verbinden ons met de symbolische macht en de oude kennis. In spanning symbool sieraden van lichtwezens ® gaan de oude en de nieuwe wereld met elkaar verbindt. De kracht van de oude icoon blijft werken in een moderne sieraad.


De eerste stukken van de collectie, "Ancient Kennis" omgaan met de Egyptische beschaving: al in 3000 voor Christus, was Egypte een land van kennis, de vaardigheden om uit te blinken in de wetenschap, geneeskunde, architectuur en astrologie, onze vermoedelijk, waaraan wij echter niet of geen toegang hebben.
De kracht van religieuze symbolen, die waarschijnlijk werden gebruikt voor healing, wordt gevoeld aan deze dag.

Zonneschijf en Oog van Horus zijn de symbolen die de eerste Lichtwezens ®-symbool sieraden gebaseerd.
De Wezens van Licht ® Energizing versterkt de kracht van symbolen in aanvulling.

Charisma: De zonneschijf

De zon schijf, een symbolische voorstelling van de god Aten Re-Ra staat voor vitaliteit, charisma en vreugde. Als de gever van het leven, de zon voedt met zijn stralen allen, zonder onderscheid.
Wie kan deze uitstralen zijn innerlijk licht, open en toont zijn beste kant zien.

Het is de zonneschijf in dezelfde spanning varianten zonnestralen en zonne-baan

Bekrachtigd door zon, Helion, Ra, goud, diamant, zonnebloem, ze versterken de ruggengraat, geef kracht, uithoudingsvermogen, innerlijke gloed en bescherming.Kracht en Healing: Het oog van Horus

"Het oog van Horus geeft het eeuwige leven en het beschermt mij, zelfs als het gesloten," zo staat in de oude geschriften. In de geneeskunde, het had een speciale betekenis voor de wiskundige relaties van het oog werden medische ingrediënten gedoseerd.
Het symbool staat voor kracht, genezing, bescherming en duidelijk begrip.

Met de energie van Aartsengel Raphael, Gabriel, Haniel, Ra, de witte straal van de Elohim, Emerald, helpt het te gaan zitten, zijn veiligheid, intuïtie, intuïtieve cognitie en kennis. Opent het derde oog en geeft een duidelijke perceptie.