Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Scheppingsstraal - trilling Serafijnen

Zirkonia : glaskristal handgeslepen druppel, in zilver 925 gevat : Sarafijnen ca. 10 x 19 mm

Een ovalen kunstig geslepen Lichtwesen Zirkonia bezwangerd met de intense kracht van de Scheppingsstraal van de Serafijnen. Lichtwesen sierraad van uitzonderlijke schoonheid en charisma.

In zwaar zilver gevatte zirkonia, keuze uit 12 kleurstralen van de Elohim.  Vorm is ovaal (of druppelsgewijs).

Ze zijn te dragen als Hangertje of per paar of afzonderlijk, zoals Uzelf wenst, als oorhangers.  Apart worden de oorhangerhaakjes verkocht in zwaar zilver.

De krachten van de Elohim Scheppingsstralen - Serafijnen werken in kleurige charismatische Lichtwesen zirkonia. De kleuren van de Lichtwesen zirkonia zijn volgens de kleuren van de Elohimstralen.  De Lichtwesen scheppingsstralen zijn zeer goed te integreren in de Elohim zirkonia's en verbinden de kleurenstralen.

De Lichtwesen kristallen creativiteits zirkonia, die ook leverbaar zullen zijn in alle Elohim kleurenstralen.

Het zijn Lichtwesen zirkonia in druppelvorm  uit Schwarowski kristal met ingeslepen Stralen en dragen de energie van de Elohim.

Deze Lichtwesen Elohim kristallen Creativiteitsstraal zirkonia, kan gedragen worden als juweel, speciaal aan de Lichtwesen zilveren "Engel-sierraad" en de kleine Lichtwesen zilveren "Engel-sierraad" ook aan een gewoon ziveren hangeroogje misstaat deze Lichtwesen zirkonia volgens de Elohim stralen zeker niet aan een ziveren halsketting.  Ook mits de speciale Lichtwesenoorstekertjes als oorsierraden. (oorbellen-oorringen of hoe je ze ook wilt noemen)

Je kan het ook op de werkplaats leggen.

Voor dit "Licht" heeft elke van deze een speciaal ontworpen Lichtwesen zirkonia of een prachtig Lichtwesen kirstal zirkonia om bij je te dragen.  In mijn praktijk I.E.T.  (Integrated Energy Therapy) werkend met de Engelen van de Violette Straal,  daarnaast pas ik de doorstroming met dit Licht al lang toe, nu heeft U niet alleen de visualisatie, maar de sterk doorwerkende kleurstraal onder de vorm van een prachtig energetisch Lichtwesenkristal als juweeltje, daarenboven de niet te versmaden Lichtwesen geurolie om op elk moment van de dag te gebruiken : op je huid (als parfum), in bad, in een olie-verdamper ....

Er zijn ook de Lichtwesen Elohim van het Zilveren Licht, de Lichtwesen Elohim van het gouden Licht.   Met dit Licht werk ik al jaren, naast het werken met de Engelen van de Violette Straal,  voor speciale gelegenheden in de toepassing van I.E.T. (Integrated Energy Therapy) 

Deze Elohim Lichtstralen  zijn er ook in ovalen, of druppelvormige kristallen Lichtwesen zirkonia.

Er is ook de Lichtwesen Elohim juweel engel om als hanger juweeltje te dragen.

Er zijn ook de Lichtwesen olieën die nog krachtiger, verheffender, eigenlijk helemaal anders werken dan de Lichtwesen Meesterolieën, Lichtwesen Aartsengel essences en Lichtwesen parfums en de Lichtwesen integratie essences en parfums van de Lichtwesen Aardengelen.