Engelen Als Levensbegeleiders

Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Engelen als geestelijke steun en toeverlaat:

onze geestelijke helpers in het spirituele en stoffelijke gebied

Auteurs: Petra Schneider & Gerhard K. Pieroth
Engelen zijn de boodschappers van het Goddelijke, de boodschap van het Innerlijke Licht. Zij herinneren ons aan de Goddelijke Vonk in onszelf en aan hoe ons vaak drukke en soms ook weinig spirituele leven zou kúnnen zijn. Met hun hulp kunnen wij ons ontwikkelen tot 'ware grootte', kunnen wij onze capaciteiten leren kennen en geheel ontvouwen en kunnen wij de weg vinden tot een leven dat we wérkelijk liefhebben.
De auteurs van dit boek werken sinds jaar en dag met de liefhebbende hulp van engelen. Op basis van hun ervaring beschrijven zij de 'Wereld der Engelen' en de taak, krachten en liefdevolle begeleiding van engelen. Ze tonen hoe wij met deze krachtige en tegelijkertijd zeer vluchtige Essenties cantact kunnen krijgen en hoe wij hen in ons leven kunnen uitnodigen en integreren.
Engelen als Levensbegeleiders slaat een brug tussen onze innerlijke ontwikkeling en de energie der Engelen. Daardoor is dit boek bij uitstek geschikt als handboek voor alternatieve therapeuten en iedereen die met de energie van engelen wil werken, maar ook voor iedereen die het gevoel heeft dat de liefdevolle krachten van engelen zijn leven en dat van anderen positief zou kunnen beïnvloeden.
► Een begrijpelijke en heldere inleiding in de 'Wereld der Engelen'
► Naslagwerk voor het werken met 'LichtWezen Meesteressences'
► Handboek voor 'Engelmeditaties'