• Beschrijving
  • Meer

Uitleg over de Lichtwesen Opgestegen Meesters

Meditaties

Oeroude inzichten en tradities als leidraad voor een evenwichtig en gezond leven

Auteurs: Petra Schneider & Gerhard K. Pieroth

Wat houdt ons tegen te leven zoals we zouden willen? Waarom raken we steeds in de problemen en worden we steeds opnieuw geconfronteerd met onaangename gedragspatronen of ziekten? Vragen zo oud als de mensheid zelf. In oude culturen waren het de Grote Wijzen, de Meesters, zoals bijvoorbeeld Kwan Yin, Christus, Lao Tse en Saint Germain, die ons inzicht verschaften in de Grote Levensvraagstukken.

Door middel van channeling hebben Petra Schneider en Gerard Pieroth boodschappen van deze Meesters doorgekregen. Tevens ontvingen ze instructies hoe ze de essenties van de Meesters konden binden aan stoffelijke substanties: de zgn. 'LichtWezen Meesteressences'.
Dit boek bespreekt helder en praktisch het gebruik van deze essence en zet uitvoerig uiteen voor welke doelen de afzonderlijke Meesteressences geschikt zijn. Dit boek is zodoende een ideale gids om de moeilijkheden van het leven onder de knie te krijgen. Dat betekent niet alleen leren boven persoonlijke grenzen uit te stijgen en zelfbewuster te worden, maar ook leren omgaan met de essenties en energieën van spirituele traditionele waarden.

Dit boek bestaat uit drie delen:
1. de achtergrond van de 21 LichtWezen Meesteressences en een model voor het werken met fijnstoffelijke energieën;
2. aanwijzingen voor de werking en het gebruik van de Meesteressences en diverse technieken die het bewustwordingsproces bevorderen;
3. de beschrijving van de Meesteressences waarin hun correspondenties met de chakra's, kleuren, tarotkaarten en edelstenen worden besproken en uitvoerig wordt ingegaan op de werkzaamheid van de afzonderlijke essences, telkens afgesloten met een gechannelde boodschap van de Meester zelf.

De LichtWezen Meesteressences zijn zowel op geestelijk en spiritueel als op lichamelijk niveau werkzaam en helpen ons te werken aan onze verkrampingen, blokkades en trauma's. Het daardoor verkregen evenwicht schenkt zelfvertrouwen en levenskracht en laat ons leven en liefde intenser ervaren.
LichtWezen Meesteressences - de kern van het leven is al met al niet alleen een prachtig stuk gereedschap ter bevordering van het persoonlijke groeiproces, maar bevat tevens veel materiaal dat bijvoorbeeld ook aan methoden als Reiki en NLP een extra dimensie verleent.