ADVENTKAARS 200/60 mm Engelenkaars

Engelen-levensvreugde
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

een vrolijke adventkaars - speciaal ingestraald met puur Engelen Licht en Engelen energie. De beschermengeltjes leiden en beschermen jou op elk moment van de dag en de nacht en omringen jou met onvoorwaardelijke liefde.

Met deze kaars tel je af naar Kerstmis ...

VROLIJKE, OLIJKE, SPEELSE ADVENTKAARS met ENGELENElke kaars is volledig ingestraald speciaal met de geborgenheid van Maria en met alle eigenschappen van elke kleurstraal samen, waaronder volgens elke kleurstraal de energieën van alle Meesters, de Engelen, de Aartsengelen, de Aardengelen, de Elohims en de Serafijnen.
Filosofie kaarsen: "stralen van alle kleuren van de regenboog"

Ons hoofddoel is ‘Liefde en Licht’ de wereld in te sturen. Iedereen heeft barre nood aan onvoorwaardeliijke liefde, ja ook de liefde die we onszelf toekennen. Dit zit vervat in de speciale kaarsen : de kaarsen ingestraald met de stralen van alle kleuren van de regenboog = de kleurstralen van de Elohims en Serafijnen, waaronder de aartsengelen, aardengelen (elementen), engelen van heling, meesters werken. Deze kaarsen bevatten dus elke kleurstraal : blauw, groen, wit, geel, roze, rood, magenta, violet, turkoois, goud, zilver en kristallijn. Deze speciaal ingestraalde kaarsen bevatten dus de twee groepen kleurstralen gekend in de chakra's. Er zijn de 9 kleurstralen : de gekende chakra kleuren en de hogere chakra kleuren. Daarnaast zijn er de drie goddelijke kleurstralen : de kleurstraal goud, kleurstraal zilver en kleurstraal kristallijn.

Wij hebben deze prachtige kaarsen maandenlang in ontwerp gehouden, liefdevol uitgewerkt en uiteindelijk de knoop doorgehakt in de volle tevredenheid, dat ze ook elkeen die ze ziet : betoveren, ze zelf wil laten branden om zich te omhullen met deze liefdevolle energie, hun woning en/of werkplek willen laten baden in deze harmonische en vreugdevolle energie, als geschenk wil geven voor steun in moeilijke periode en/of crisis, als liefdevolle troost, gewoon uit een vriendelijk gebaar ...

Bij elke kaars heeft U een kaartje dat verklarend is voor alle inhoud van elke kleurstraal.

Jaren lang werk ik als dankbaar doorgeefkanaal van de Engelen, Elohim en Serafijnen en ondervind ik hoeveel nood er is aan deze kaarsen. De mensen die aan zichzelf willen werken, in hun evenwicht fysiek-emotioneel en spiritueel willen komen... hun zielepad willen ontdekken en leven volgens hun zielepad, kunnen de ondersteuning van deze kaars goed gebruiken, als een hulpmiddel, een steun vanuit de Hogere Geestelijke Wereld, het Universum ... Vandaar, omdat kiezen uit een bepaalde kleurstraal zo moeilijk is, vooral omdat onze behoeften tijdens onze evolutie bijna dagelijks veranderen en bij onze bewustwording, om in onze kern, ons liefdevolle Zèlf te komen, dikwijls zo verschillende kleuren nodig hebben, zijn nu alle kleurstralen in één kaars verenigd.

Deze kaarsen : ingestraald met de stralen van alle kleuren van de regenboog, zijn aanvullend, ondersteunend, openbarend ... bij elke therapie om tot je eigen unieke kern te komen. Deze wondermooie kaarsen werken complementair met vooral de Lichtwesen producten, maar evenzo bij Bach bloesems en andere, zeker aanvullend bij de edelstenen en etherische olieën.

Ze worden dankbaar aangestoken in therapieruimtes, waar ze het werk van de therapeut verlichten, ondersteunen en juist die meerwaarde geven ...

Ze vinden hun weg blindelings naar de therapeuten, in alle disciplines, zowel voor mensen en dieren.

We hebben de prijs zo voordelig mogelijk gehouden, zodat elkeen kan genieten van deze uitzonderlijke, smaakvolle kaars en vooral voor wat ze inhoudelijk te bieden heeft.