Energetisch Nekkussen met bergkristal

Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Bergkristal (B2):

Thema:

•Verheldering en duidelijkheid

•Wakker en aanwezig zijn

•Jezelf oprichten

Het Nekkussen met Bergkristal verheldert, reinigt, harmoniseert en stabiliseert het energiesysteem. Daardoor kan het lichaam zich rechten en opstrekken. Geeft een helder en wakker gevoel en zorgt voor betere concentratie. Tegelijkertijd lost de spanning in de schouders op. Het nekkussen zorgt voor een geconcentreerde helderheid.

De zakjes met Bergkristal die in de bruine gedeelte van het nekkussen gestoken kunnen worden, bevatten naast bergkristal tevens de kracht van de witte Scheppingsstraal, Aartsengel Michael, Haniel en Opgestegen Meester Djwahl Khul. De bergkristalletjes zijn energetisch gereinigd en in hun eigen kracht versterkt.

Dit product kan niet op zicht besteld worden, bij uw bestelling wordt hij  speciaal besteld in het Buitenland. Hij kan niet geretourneerd worden

Energetisch nekkussen van LichtWesen

Het Nekkussen harmoniseert de stroom van Levensenergie, lost blokkades op en stabiliseert het energiesysteem zodat jouw aura je weer beschermend omhult.

Bureau en computerwerk, innerlijke spanning en een verkrampte houding leiden bij veel mensen tot spierspanning in de nek en schouders. Gewoon simpelweg ontspannen zou zo heerlijk zijn, maar hoe?

Het Nekkussen heeft nummer B1 en B2 in de kaartenset van “wat helpt mij?” Ze wordt gebruikt wanneer je geconcentreerd wil werken zonder gespannen te zitten. Bij het autorijden kan het nekkussen ook tegen de rug gelegd worden zo dat men met een meer ontspannen en rechte rug zit. Gebruikers geven als feedback dat zij spanningen in het schoudergebied voelden wegebben, dat de schouders laag blijven wanneer ze normaal omhoog getrokken werden, een kraamverzorgster gaf aan dat zij het nekkussen bij een moeder had neergelegd (die haar kind aan de borst had) met een blauwe calcedoon erin (om de borstvoeding te stimuleren) met succes.

Het nekkussen zonder kristalzakjes bevat een verhelderende en harmoniserende energie;
witte Scheppingsstraal, Sanat Kumara, Maria, Victory en aardengel Zon.