Energetisch Nekkussen met rozekwarts

Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Rozenkwarts (B1):

Thema:

Rust en ontspanning
Innerlijke vrede
Jezelf goed voelen
Het energiesysteem harmoniseren en stabiliseren
Het Nekkussen met Rozenkwarts stabiliseert het energiesysteem. Daardoor kunnen zowel schouders, rug en het gehele lichaam ontspannen waarmee gelijk ons innerlijk ontspant.

De zakjes met Rozenkwarts die in de bruine gedeelte van het nekkussen gestoken kunnen worden, bevatten naast rozenkwarts de kracht van de blauwe Scheppingsstraal, Aartsengel Raphael, Opgestegen Meester Maha Chohan, Lao Tse en Lady Portia alsmede Aardengel Boom.
De rozenkwartskristalletjes zijn energetisch gereinigd en in hun eigen kracht versterkt.

Dit product kan niet op zicht besteld worden, bij uw bestelling wordt hij  speciaal besteld in het Buitenland. Hij kan niet geretourneerd worden
Het Nekkussen harmoniseert de stroom van Levensenergie, lost blokkades op en stabiliseert het energiesysteem zodat jouw aura je weer beschermend omhult.

Bureau en computerwerk, innerlijke spanning en een verkrampte houding leiden bij veel mensen tot spierspanning in de nek en schouders. Gewoon simpelweg ontspannen zou zo heerlijk zijn, maar hoe?

Het Nekkussen heeft nummer B1 en B2 in de kaartenset van “wat helpt mij?” Ze wordt gebruikt wanneer je geconcentreerd wil werken zonder gespannen te zitten. Bij het autorijden kan het nekkussen ook tegen de rug gelegd worden zo dat men met een meer ontspannen en rechte rug zit. Gebruikers geven als feedback dat zij spanningen in het schoudergebied voelden wegebben, dat de schouders laag blijven wanneer ze normaal omhoog getrokken werden, een kraamverzorgster gaf aan dat zij het nekkussen bij een moeder had neergelegd (die haar kind aan de borst had) met een blauwe calcedoon erin (om de borstvoeding te stimuleren) met succes.

Het nekkussen zonder kristalzakjes bevat een verhelderende en harmoniserende energie;
witte Scheppingsstraal, Sanat Kumara, Maria, Victory en aardengel Zon.