SET Ziele goudwater+Ziele Olie+Ziele kristal

  • Beschrijving
  • Meer

Set met kristal zilveren clip

"WETEN VAN DE ZIEL EN ONZE GAVEN"

Iedere mens bezit een individuele ziel, met alle ervaringen, herinneringen en het verworven “weten” sedert haar eeuwenoude bestaan. Tot de “inhoud” van de ziel, die voor dit leven gewichtig zijn, hebben wij toegang.

Maar deze toegang is meestal geblokkeerd, zodat zij haar “zielepad” niet kan volgen. De blokkades hebben wij zelf geschapen,onwetend, door onze opvoeding, alle doctrines van onze omgevingswereld...

De verbinding tussen het weten van de ziel en de talenten en gaven die wij moeten ontwikkelen wordt door de Zielekristal geïntensiveerd. Daardoor valt het ons minder zwaar om de ziel te begrijpen en haar impulsen te verwerken.

Elke kristal bevat de energieën van de aartsengelen Michaël (bescherming) en Raphaël (heling) en Jophiël (zelfverwerkelijking) alsmede Zadkiël ( volmaaktheid) en Uriël (scheppingskracht) en ook de kracht van de Elohim van herinnering en de gouden kleurstralen.

Goudwater 30 ml verstuiver
de tinctuur werkt op de middelste energielagen (tussen de olie en het kristal in)
– versterkt de verbinding met de ziel
– integreert de meegebrachte talenten en gaven
– versterkt de verbinding met de ondersteunende zielskrachten
In het Goudwater tinctuur werken dezelfde energieën als in de Zielekristal, nl: Aartsengel Rafaël (genezing),  Jophiël (verbinding), Zadkiël (integratie)  Uriël (visioenen manivesteren), Michaël (bescherming en kracht) en de kracht van de Elohim kleurstralen
 
Olie 30 ml
de olie versterkt het zielsaandeel in het lichaam
– versterkt de verbinding met de ziel
– integreert de meegebrachte talenten en gaven
– versterkt de verbinding met de ondersteunende zielskrachten
In de olie werken dezelfde energieën als in de Zielekristal, nl: Aartsengel Rafaël (genezing),  Jophiël (verbinding), Zadkiël (integratie)  Uriël (visioenen manivesteren), Michaël (bescherming en kracht) en de kracht van de Elohim kleurstralen
 
 
Seele kristal (ziele kristal)
met zilveren of gouden clip
De kristal werkt in de hogere energielagen
Veel mensen houden zich al tijden bezig met het thema ziel.Om het contact met het de eigen zielenergie te versterken heeft Lichtwesen de zielkristal ontwikkeld. Het intensiveert de verbinding tussen kennis van de ziel en de vaardigheden en gaves, die wij ontplooien willen. Daarbij versterkt het de verbinding met de zielbegeleider of zielengel, die ons ter zijde staat.
De energieën van de kristal stammen af van de aartsengelen Raphael (genezing), Jophiel (zelfverwerkelijking), Zadkiel (volmaaktheid), Uriel (scheppingskracht), Michael (bescherming),
de Elohimstraal van herinnering en de gouden straal van Elohim.
De zielenkristal draagt de Intensieve Energie die de drager helpt en steunt de nare ervaringen en herinneringen, die wij niet meer nodig hebben, maar wel meedragen in het celgeheugen en dus moeten losgelaten worden, effectief los te laten.De zielekristal staat ons terzijde en versterkt de drager tot de “verbinding met het Zielepad” en zet aan tot het uiteindelijk, volledig gezuiverd, = ontdaan van alle overbodige bagage, volgen van dat Zielepad.Het is een zeer zuivere, aller aandachttrekkende kristal, speciaal geslepen en in het (-zon )licht diamantzuivere regenbogen creërend rondom U.

Als uniek, extravagant juweel te dragen en/of talloze andere toepassingen, eigen aan uw eigen voorkeur.

Let er wel op, het is een energetisch geladen persoonlijk kristal. Hij verbindt zich met uw energie.

Hij draagt het Lichtwesen-logo : hèt teken voor energetische kwaliteit !U kan kiezen met gouden hangeroogje of zilveren hangeroogje. Hoogte van de hanger 22 mm.