Stabiliteit - zirkonia druppel bruin

Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Oogstrelende eyecatcher : de zirkonia Lichtwesen in druppelvorm zoals de Scheppingsstralen (Serafijnen)

Stabiliteits zirkonia in bruine kleur - zoals de kristal in druppelvorm.

In deze Stabiliteit Zirkonia werken de volgende energieën: aartsengel Michael en Raphael, Opgestegen meester Victory, Kristallijnen straal van de Elohim, gouden Scheppingsstraal, zwarte toermalijn en verbena.

Deze prachtige Zirkonia met dezelfde werking als de Stabiliteitskristal is gevat in 925 sterling Zilver.
Past op alle Engelhangers voor kettingen. Of combineer ‘m met de fraaie Multi-clip en meerdere Zirkonia’s uit de Elohim en Scheppingsstraal serie.

 

Stabiliteit zirkonia, net als de Bedel, de oorknopjes, de druppelkristal 

  • Stabiliseert energiesysteem en lichaam
  • Intensiveert de verbinding met de aarde
  • Houd je vrij van externe en interne invloeden
  • Zelfs na storingen weer orde vinden om te functioneren

Deze Zirkonia vindt zijn bestaansrecht door behoefte aan stabiliteit en ondersteuning bij Electro smog en andere stralingen. Tijdens het gebruik bleek dat zijn ondersteuning ver voorbij de kwestie van blootstelling aan straling gaat. Zijn werking strekt zich uit tot emotionele belastingen, zoals moeizaam contact maken met andere mensen, stress situaties door angst en onzekerheid en overgevoeligheid voor chemische stoffen. In tijden van gezondheidskwaaltjes helpt hij om de nodige emotionele afstand te bewaren, om objectief en kalm te zijn in plaats van op te gaan in angst en paniek.

Door het gebruik konden wij ook concluderen dat hij geen bescherming opbouwt, maar de aura stabiliseert en het energiesysteem ondersteunt zodat het na storingen sneller in evenwicht gebracht wordt. Daarnaast verzacht, polijst en heelt hij al de oneffenheden, littekens en verwondingen die wij in de loop van ons leven hebben opgelopen.

Op precies deze zeer individuele oneffenheden kan energie blijven hangen wanneer iemand heel gevoelig is van bijvoorbeeld Electro smog, straling van een mobieltje of de uitstraling en de kritiek van medemensen, maar ook  verkeerde verwachtingen.