Aura Kwarts Titanium-USA

Bestel
  • Beschrijving

Alternatieve namen of spelling: Titanium Aura kwarts, Vlam Aura, Dark Rainbow Aura
Titanium Aura is kwarts die permanent wordt behandeld door het fuseren van titanium kristallen met warmte en vacuüm om de kwarts zijn prachtige regenboog kleuren te geven. Titanium Aura wordt soms de 'Stone of Astral Journeys' genoemd en is een uitstekend kristal voor astrale reizen en uittredingen uit het lichaam. Het heeft een hoge energie en is nuttig voor het verwijderen van energieblokkades, vooral die creativiteit belemmeren. Deze steen staat erom bekend om de positie van alle chakra's te openen en te helpen bij het het stimuleren en het verhogen van Kundalini energie. Titanium Aura staat erom bekend om het Derde Oog te activeren en te helpen met helderziendheid, het lezen van mensen, en andere paranormale activiteiten. Deze steen wordt gebruikt bij folklore en kristal genezing vitaliteit, sterkte, ogen, hersenen, oren, centraal zenuwstelsel. Titanium Aura wordt meestal geassocieerd met de Derde Oog Chakra, maar ook met de Wortel Chakra.

Alle kenmerken van de edelsteen. De edelstenen zijn alfabetisch geklasseerd. Veel leesgenot.

AURA KWARTS is de uitgezochte extra kwaliteit bergkristal in laboratoria bewerkt : luchtdicht en bij zeer hoge temperatuur verneveld met metalen zoals goud, zilver, titanium etc...

Dit geeft een zeer speciale eigenschap aan de edelsteen : de eigenschap van de edelsteen zelf + die van het metaal, of de metalen verschillende samen, waarmee het verneveld is.