• Beschrijving

40. Kracht in crisissituaties – RELAX
 
Samenvatting
  • Hulp in crisissituaties en bij energetische shock
  • Brengt je terug in je stabiele centrum, bij jezelf en in het NU
 
De RELAX essence
 
       Helpt in crisissituaties en bij een energetische shock, zoals bijvoorbeeld bij traumatische ervaringen of verwondingen. Relax helpt dan om weer in het eigen midden, de eigen kracht te komen en de shock te overwinnen.
 
 
Vragen om jezelf en de situatie beter te begrijpen:
  • Welke gebeurtenis heeft mij uit balans gehaald?
  • Adem ik door tot in het puntje van mijn tenen?
  • Waar ligt het zwaartepunt van mijn lichaam op dit moment?
  • Wat kan ik doen om mijzelf te herstellen?
 
 
Aanvullende aanwijzingen betreffende deze LichtWesen essence:
 
       Een gebruikster meende dat deze essence eigenlijk ,,be present” zou moeten heten, daar de essence je ogenblikkelijk in bewuste waakzaamheid brengt, in het NU en naar jezelf. De essence wordt graag door therapeuten gebruikt tijdens behandelingen en seminars, zeker bij emotionele belastingen.
            Moeders gebruiken de essence bij kinderen (bijvoorbeeld op de kroonchakra), wanneer zij buiten zichzelf zijn, zich verwond hebben of geschrokken zijn. Zij heeft zich ook bewezen wanneer kinderen tegelijkertijd moe en door het dolle heen zijn en niet willen gaan slapen.
            Over de Relax essence wordt ook verteld dat ze bij lichamelijke (over)belasting helpt, om het lichaam sneller te regenereren en om spierpijn te voorkomen.
            Talrijke terugkoppelingen hebben wij ook gekregen over het feit dat Relax het jeuken na muggensteken vermindert en ook na bijen- en wespensteken de zwelling sneller wegneemt.
            Relax is een mix bestaande uit vijf Meesteressences: Angelica (8), Orion (9), Seraphis-Bey (13), Lady Portia (18), en Maria (21).
De Lady Portia – energie brengt ons weer terug in het stabiele centrum, waar wij door een crisis uitgehaald zijn. De Seraphis-Bey – energie versterkt het eerste chakra, de energietoevoer en daarmee de wil om te leven en de levenskracht, Angelica transformeert de aan de situatie gebonden oude gebeurtenissen, Orion’s energie laat inzien wat het gebeurde te betekenen heeft, terwijl de kracht van Maria koestert en heelt.