Trauma loslaten - alle dieren -flesje van 10 ml

Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Het verleden van een dier kun je niet veranderen, als je niet de eerste eigenaar/baas bent is het lastig omdat je niet weet wat er allemaal al gebeurt is. Trauma’s ontstaan hoe dan ook, er is geen manier om een trauma te voorkomen, wel kun je trauma’s oplossen. LichtWesen’s Trauma oplossen helpt daarbij.

In flesje van 30 ml en flesje van 10 ml verkrijgbaar

  • rauma oplossen 
    Net als mensen ervaren dieren kleine en grote schokken door onbekende en onverwachte situaties. Dit kan het tijdens het verblijf in een pension of asiel zijn, door mishandeling, of door “kleine dingen” zoals vuurwerk of harde geluiden, onweersbuien of ontmoetingen met andere dieren die leiden tot gedragsproblemen of gezondheidsproblemen. De Trauma-essence herstelt het energiesysteem en lost het trauma op zodat het dier in ontspanning en vertrouwen verder kan.

advies:

Voeg in de eerste week de Trauma-essence toe aan de Dieren-essence van uw keuze – het 10 ml flesje is hiervoor voldoende. Als uw huisdier gedragsproblemen heeft, raden we u aan om de Trauma-essence voor een langere periode te gebruiken totdat de symptomen verdwenen zijn en eventueel hulp van één van onze gedragsspecialisten in te roepen.