• Beschrijving

neem ipl van de geurspray : de tinctuur en de groene olie (en/of groene kristallen). Doe een 10 tal druppels olie in de essence(tinktuur) voor de geur en ook eventueel groene kristallen voor de energie van de groene kleurstraal.

 

27. Heling  –  RAPHAEL

 

Samenvatting

·        Heling op elk niveau

·        Bemoediging en vernieuwing

·        Transformatie van het verleden

·        geborgenheid

 

De Aartsengel RAPHAEL

 

       Is de Engel van de Heling. Hij helpt in elke situatie ,,waar iets niet in orde is” bij onaangename gevoelens en lichamelijke ziekten, alsook bij ,,zieke” situaties, zoals bijvoorbeeld in het zakenleven. Door zijn helende kracht, de liefde, ontstaat weer harmonie en eenheid met het geheel. Zo kan ook bewust worden wat tot de wanorde gevoerd heeft, waaraan men zich nog vasthoudt en of men bereid is tot verandering.

           De liefde van de Aartsengel Raphael heelt ook de pijn van scheiding. Zo brengt hij ons letterlijk terug in het Eén zijn.

 

U kan nog meer uitleg van de aartsengel lezen : hier bij Angel-levensvreugde, (ons oude website, waar wij niks meer kunnen aanpassen) 

 

 

 

Vragen om jezelf en de situatie beter te begrijpen:

·        Wat wil ik helen?

·        Ben ik lichamelijk ziek? Welke spirituele leerstap is hieraan verbonden?

·        Zijn er situaties in mijn leven die niet ,,gezond” zijn?

·        Zijn er situaties in mijn verleden die de laatste tijd vaker in mijn herinnering zijn geweest en waarmee ik nog niet verzoend ben?

·        Kan ik mijzelf onvoorwaardelijk aanvaarden, met mijn zwakke en sterke punten? Wat heb ik daar voor nodig?

 

 

Aanvullende aanwijzingen betreffende deze LichtWesen essence:

 

       Deze essence kan de helende kracht van therapeuten en helers versterken. Zij heelt ook ,,emotionele wonden van het hart”.

 

De geurspray heeft de geur van Kamille, Lotus en Hertshooiolie.