Overschuif voor armband : Zorgvuldigheid en bescherming

LichtWesen Duitsland
  Levertijd:14 dagen
Bestel
 • Beschrijving

Overschuifjuweel voor caoutchou armband  "zorgvuldigheid en bescherming" van LichtWesen - best bij de bodyguard rechthoekig.  het steentje zit aan de achterkant.

Hierin is geen armband begrepen

 • gecentreerd zijn
 • stabiel energie systeem
 • bescherming tegen verstoringen van buitenaf
 • heldere waarneming van het NU


  werkzame energieën:
  Blauwe straal van de Elohim
  Zilveren straal van de Elohim
  Witte straal van de Elohim
  Aartsengel Michael
  Maria
  Christus
  Mariadistel en zwarte toermalijn

Deze Overschuif : met een rijke samenstelling van energieën bevorderen de zorgvuldigheid voor onszelf en bieden ons bescherming tegen impulsen van buitenaf die ons energiesysteem uit balans kunnen brengen. Naast een zeer waardevolle werking is dit een prachtig sieraad die als blikvanger aan een ketting of armband* gedragen kan worden. In klaarwakkere toestand van opmerkzaamheid kunnen we de omgeving, andere mensen en onze eigen innerlijke bezigheden bewust en uitgebreid waarnemen. Je ziet zelfs de kleinste veranderingen, je hoort de rust tussen de geluiden, je herkent wat niet in orde is en je kan dit alles in het grotere samenhangende geheel zien. Gecentreerd zijn en een stabiel energiesysteem, dat steeds weer van verstorende invloeden geschoond wordt, maakt het mogelijk om in de kracht en de helderheid te blijven en beschermd te zijn.

Dit juweel kan niet op zicht besteld worden, bij uw bestelling wordt hij  speciaal besteld in het Buitenland. Hij kan niet geretourneerd worden.