Positieve entiteiten - naar het Licht zoekende, dolende zielen

De positieve entiteiten;

                                                                          Aardgebonden geesten of dolende zielen **

                                                                          Gidsen

                                                                          Engelen van God   alles over aartsengelen

                                                     

                                                                         

**We onderscheiden twee types Entiteiten (dolende zielen) :  Plaatsgebonden Entiteiten en Persoongebonden Entiteiten.

 

Wij leven in het nu maar weten niet hoe ver terug wij kunnen kijken wat in onze grond gebeurd is.  Geologen en onderzoekers proberen door opgravingen het verleden te reconstrueren en te leren hoe bepaalde culturen geleefd hebben.   Kijk maar eens hoe de lagen van de grond hun herinnering weer bergen.    Nu zijn er woonwijken, verkavelingen voor villa's en industrieterreinen, zover mogelijk van de "dorpskern".  Er werd niet gekeken (, door ongeloof voor oude praatjes en onwetendheid) naar plaatsen waar vroeger bossen gestaan hadden die "gemeden" werden door het volk omdat er rare dingen gebeurden. Pfff. bijgeloof !  De kerkwegels, dikwijls verbonden aan een verkaveling hebben de naam van het bos nog in zich : Kouterboswegel, Nonnenboswegel, de hel,  ...  In die bossen waren linksdraaiende vortexen (wateraders), aardstralen en breuklijnen waardoor sommige  bomen een gekke groei hadden, vooral bij volle maan inderdaad rare dingen konden gebeuren, s'nachts als de straling driemaal zo erg is als overdag, men zeker niet graag door dat bos ging omdat er zo'n enge, beladen atmostfeer was.                                Zo is het ook met Entiteiten. Entiteiten leven ook in elke wereld, sommige eeuwen lang.  Entiteiten kunnen hun weg niet vinden naar het Licht.  Entiteiten hebben ook geen enkel benul van tijd ...

De gecodeerde glaskristalbol kan je al een heel eind op weg helpen de entiteiten van rond jou en vanuit je woning of je bedrijf te verbannen. Hij maakt hier onmiddellijk een einde aan maken.  Gecodeerde glaskristal bollen wijzigen de negatieve energie (belastende) in positieve energie.

Uit respect voor de dolende zielen (entiteiten) die al zolang een weg naar het Licht zoeken laat je buiten een Lichtpoort plaatsen waartoe de dolende zielen toch aangemoedigd worden naar het Licht te gaan.  De entiteiten die de tocht naar het Licht willen aanvatten kunnen dit doen, Aartsengel Michaël is altijd bereid hen naar het Licht te begeleiden.  De entiteiten die niet bereid zijn naar het Licht te gaan, kunnen zich niet meer in jouw huis nestelen.