ENGELENKAARTJE NEMEN

Elk moment van de dag kan je een steuntje gebruiken, een raad via een engelenkaartje of Lichtwesenkaartje, een tip van de ons steeds omringende engelen mits een engelkaartje of Lichtwesen-engelenkaartje te nemen.

Als we een engel, bode van God, om raad vragen, spant deze bode van God zich graag in om je het gepaste antwoord te geven.

Dit doen de engelen via kaarten, als een boodschap uit het hemelrijk.  We hebben keuze te over, neem een engelen kaart. Kijk wat de engelen je over een bepaalde vraag te zeggen hebben.  De engelen omhullen ons via een engelenkaartje met onvoorwaardelijke liefde. We begrijpen op die manier beter wat de engel ons wil laten weten. 

De Engelen begeleiden ons voortdurend en zijn gelukkig als we hen om raad en bijstand vragen : Neem ongedwongen gratis een Engelenkaartje : Lichtwesen Aartsengelen kaart, Lichtwesen Opgestegen Meester kaart, Lichtwesen Elohim kleurkaart, Lichtwesen Serafijnen kleurkaart, Edelstenen kaartje. Zij wijzen ons via de Engelenkaartjes steeds de weg...

In Liefde en Licht

Door hier te klikken kom je op onze algemene website, jaren oud en toch steeds recent bijgewerkt, met een schat aan informatie, gedichten enz... doen ! (sinds 2016 kan ik niet meer in het programma van deze website, volgens zeer oude programmatie.) Toch blijft Angel-levensvreugde actueel. Wat gisteren zo was is vandaag nog zo en blijft morgen nog hetzelfde !

kaarsje aansteken (Light a candle)

Je kan ook een edelsteenkaartje nemen : welke edelsteen is nodig voor mij ? (of voor iemand die jij in gedachten hebt) Ook voor dieren zijn edelstenen-kaartjes nemen een waardevolle bijdrage voor hun karaktervorming, hun gezondheid ... 

Stilletjes aan wordt meer en meer overgeheveld naar www.Engelen-levensvreugde.eu maar zo'n vijftien jaren lange bijeensprokkelen van gegevens op Angel-levensvreugde boek je niet over op enkele maanden.