Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Bewust je eigen leven en de wereld vormgeven - Kraal/Bedel voor de jaarlijkse energie 2021

Herken realistisch wat is wat, wat je wilt veranderen en wat daaruit voortkomt Herken kansen en middelen; gebruik zijn potentieel; Wees creatief, bewust en enthousiast Verhoog
je eigen energetische aanwezigheid
De turkoois-zilveren kraal/bedel is door Petra Schneider beladen met de energieën die ons vooral in 2021 zullen ondersteunen. De tekst over de jaarlijkse energie 2021

Tevens verkrijgbaar in een verstuiver (zie bijzondere essences)in esssence/tinctuur:Tinktuur die voor in- en uitwendig gebruik geschikt is.

Deze bedel kan niet op zicht besteld worden, wij hebben steeds 1 exemplaar in voorraad, bij uw bestelling wordt hij  speciaal in vervanging besteld in het Buitenland. Hij kan niet geretourneerd worden.

Prachtige juweeluitvoering met dezelfde werking als de jaarmix 2021


In de jaarmix 2021 werken de Elohim-stralen goud en blauw, de witte scheppingsstraal, Hilarion, Orion, Kuthumi en Sanat Kumara, evenals de energie van Michael, Zadkiel en vuur.

Hoe de individuele energieën werken:

Visioenen om het leven en de wereld vorm te geven

Nr. 16 Hilarion: herken en neem je plaats in; Heroriëntatie
nr. 9 Orion: duidelijkheid in situaties van verandering; Ontdek kansen; Intuïtie versterken
nr. 55 Elohim blauw: Herkennen wat er nodig is om een ​​gezonde orde te scheppen
Blokkades opheffen, jezelf bevrijden van besmette locaties

nr. 25 Michael: Jezelf bevrijden ; Het versterken van iemands ware wezen
Nr. 70 Scheppingsstraal wit: verduidelijking, bevrijding van stressvolle energieën op alle niveaus
Vaardigheden ontwikkelen en gebruiken, tot bloei komen

nr. 29 Zadkiel: Uw potentieel herkennen en uzelf ontwikkelen
nr. 64 Elohim goud: uw gaven gebruiken om actief uw leven en de wereld vorm te geven. Bewustzijn

nr. 70 Ray of Creation wit: Herken bewust wat
nr is nr. 7 Sanat Kumara: verbinding maken met verschillende niveaus van bewustzijn; Living
Bewust No. 11 Kuthumi: realistisch, noch pessimistisch noch te optimistisch; geduld en enthousiamse# 35 Vuur: versterkend enthousiasme; Verandering zien als kansen voor ontwerp
nr. 64 Elohim goud: actief worden; bevordert de wens om de komende stappen te zetten

Deze prachtige juweeluitvoering met dezelfde werking als de Stabiliteit kristal

 

  • Stabiliseert energiesysteem en lichaam
  • Intensiveert de verbinding met de aarde
  • Houd je vrij van externe en interne invloeden
  • Zelfs na storingen weer orde vinden om te functioneren

Deze Bedel vindt zijn bestaansrecht door behoefte aan stabiliteit en ondersteuning bij Electro smog en andere stralingen. Tijdens het gebruik bleek dat zijn ondersteuning ver voorbij de kwestie van blootstelling aan straling gaat. Zijn werking strekt zich uit tot emotionele belastingen, zoals moeizaam contact maken met andere mensen, stress situaties door angst en onzekerheid en overgevoeligheid voor chemische stoffen. In tijden van gezondheidskwaaltjes helpt hij om de nodige emotionele afstand te bewaren, om objectief en kalm te zijn in plaats van op te gaan in angst en paniek.

Door het gebruik konden wij ook concluderen dat hij geen bescherming opbouwt, maar de aura stabiliseert en het energiesysteem ondersteunt zodat het na storingen sneller in evenwicht gebracht wordt. Daarnaast verzacht, polijst en heelt hij al de oneffenheden, littekens en verwondingen die wij in de loop van ons leven hebben opgelopen.

Op precies deze zeer individuele oneffenheden kan energie blijven hangen wanneer iemand heel gevoelig is van bijvoorbeeld Electro smog, straling van een mobieltje of de uitstraling en de kritiek van medemensen, maar ook  verkeerde verwachtingen. 

Tevens konden we vaststellen dat ook planten en dieren de energie van de stabiliteits kristal goed opnamen. (Leg of hang de kristal in het dierenverblijf : paardenstal, hondenmand, kattenmand ....)

Samenvatting:

De stabiliteit-bedel stabiliseert de aura en harmoniseert het lichaam. 

Een stabiel lichaams/energiesysteem kan ondanks invloeden van binnen of buitenaf -(ook stemmingen), uitdagende en stressvolle situaties en belastende energie- neutraliseren en altijd weer zijn stabiele balans vinden.

In deze bedel werken de volgende energieën: aartsengel Michael en Raphael, Opgestegen meester Victory, Kristallijnen straal van de Elohim, gouden Scheppingsstraal, zwarte toermalijn en verbena.

Ook verkrijgbaar als ZirkoniaKristalOorbellen, bedel