Bedel Innerlijke kracht & samen werken - 2018

Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Deze handgemaakt bedel met wit en goud draagt de energie van de Jaarmix 2018 en blijft permanent werkzaam. Ook in de komende jaren is het een volwaardige ondersteuning.

Een uitgebreide uitleg over het jaar en onze uitdagingen vind je in meer.

Tevens verkrijgbaar in een verstuiver (zie bijzondere essences) die voor in- en uitwendig gebruik geschikt is.

Deze bedel kan niet op zicht besteld worden, wij hebben steeds 1 exemplaar in voorraad, bij uw bestelling wordt hij  speciaal in vervanging besteld in het Buitenland. Hij kan niet geretourneerd worden.

Prachtige juweeluitvoering met dezelfde werking als de jaarmix 2018

De energieën van Djwal Khul, Kuthumi, Lao Tse, Hilarion, Gabriël, Zadkiël, Kristallijne Scheppingsstraal, Lucht en de Violette straal van de Elohim.

Hoe de individuele energieën werken:

In onze kracht zijn
Djwal Khul (nr 6): het versterken van je eigen kracht, zelfvertrouwen, vanuit kalme kracht handelen, doen wat er gedaan moet worden.

Lao Tse (nr 2): kalm en bekwaam blijven, (h)erkennen wat er te doen staat

Kuthumi (nr 11): verbinding tussen grof- en fijnstoffelijke lichaam versterken, krachtig – geaard – stabiel zijn, realiteitszin

Hilarion (nr 16): onze plaats vinden, onze eigen grootte en taken accepteren, verbinding met het hogere bewustzijn, pionier zijn

Gabriël (nr 26): herkennen wat belangrijk is en dient, veranderingen gebruiken in ons voordeel, de volgende stap (her)kennen

Samen-werken

Kristallijne Scheppingsstraal
(nr 78): ons verbinden, mannelijke en vrouwelijke kracht benutten

Zadkiël (nr 29): nieuwe mogelijkheden en manieren vinden, het ‘samen’ in de dagelijkse dingen eigen maken en leven

Lucht (nr 37): duidelijke communicatie, in het huidige moment aanwezig zijn, intuïtie en verstand gebruiken, herkennen wat nodig is zonder aan het oude vast te houden

Transformatie van blokkades

Violette straal van de Elohim
(nr 61): blokkades en trauma’s tot in de wortel oplossen

Deze prachtige juweeluitvoering met dezelfde werking als de Stabiliteit kristal

 

  • Stabiliseert energiesysteem en lichaam
  • Intensiveert de verbinding met de aarde
  • Houd je vrij van externe en interne invloeden
  • Zelfs na storingen weer orde vinden om te functioneren

Deze Bedel vindt zijn bestaansrecht door behoefte aan stabiliteit en ondersteuning bij Electro smog en andere stralingen. Tijdens het gebruik bleek dat zijn ondersteuning ver voorbij de kwestie van blootstelling aan straling gaat. Zijn werking strekt zich uit tot emotionele belastingen, zoals moeizaam contact maken met andere mensen, stress situaties door angst en onzekerheid en overgevoeligheid voor chemische stoffen. In tijden van gezondheidskwaaltjes helpt hij om de nodige emotionele afstand te bewaren, om objectief en kalm te zijn in plaats van op te gaan in angst en paniek.

Door het gebruik konden wij ook concluderen dat hij geen bescherming opbouwt, maar de aura stabiliseert en het energiesysteem ondersteunt zodat het na storingen sneller in evenwicht gebracht wordt. Daarnaast verzacht, polijst en heelt hij al de oneffenheden, littekens en verwondingen die wij in de loop van ons leven hebben opgelopen.

Op precies deze zeer individuele oneffenheden kan energie blijven hangen wanneer iemand heel gevoelig is van bijvoorbeeld Electro smog, straling van een mobieltje of de uitstraling en de kritiek van medemensen, maar ook  verkeerde verwachtingen. 

Tevens konden we vaststellen dat ook planten en dieren de energie van de stabiliteits kristal goed opnamen. (Leg of hang de kristal in het dierenverblijf : paardenstal, hondenmand, kattenmand ....)

Samenvatting:

De stabiliteit-bedel stabiliseert de aura en harmoniseert het lichaam. 

Een stabiel lichaams/energiesysteem kan ondanks invloeden van binnen of buitenaf -(ook stemmingen), uitdagende en stressvolle situaties en belastende energie- neutraliseren en altijd weer zijn stabiele balans vinden.

In deze bedel werken de volgende energieën: aartsengel Michael en Raphael, Opgestegen meester Victory, Kristallijnen straal van de Elohim, gouden Scheppingsstraal, zwarte toermalijn en verbena.

Ook verkrijgbaar als ZirkoniaKristalOorbellen, bedel