Energieën

Hier ga ik speciaal in op ENERGIEËN    

 

Wegnemen van negatieve energieën in je woning   en/of in je bedrijf (handelspand).

Heb je het gevoel dat er iets aanwezig is in je huis, of voel je je slecht, verdrietig, angstig ... in een bepaalde ruimte van je huis ?
Dan kan er een negatieve energie of een entiteit in je huis aanwezig zijn.


Uit mijn ervaring is al langer gebleken dat alleen reinigen "energieën" vaak niet opgelost zijn.  Energieën zijn de emoties van de bewoners (huidige of vroegere ) van een huis : onenigheid in het huwelijk, ruzies en scheldpartijen, fustraties en wanhoop bij mislukkingen in beroep etc..., faling van de handelszaak, ziekte en langdurig onder een bepaalde stresserende omstandigheid leven, vooral gevuld met allerlei angsten, negatieve ingesteldheden, het gevoel niks waard te zijn, eetstoornissen, woede, onvergeeflijkheid, bedrog .....  Deze emoties nestelen zich in de muren, zoldering ...  ook in oude meubelen...

Betreft het de huidige bewoners : het probleem is dan enkel met "zuiveren" niet opgelost.  Indien het een woning betreft moet deze schoongehouden worden en de personen in een gerichte mentale therapie gaan : leren omgaan met zijn emoties en leren zijn gedachtenpatroon te veranderen van negatief naar positief  (constructief): en hierbij geduld met zichzelf hebben. eventueel  Therapie I.E.T. met mental coaching. 

Je leest dit omdat je erin geïnteresseerd bent en een oplossing zoekt in je zoektocht naar innerlijke rust en harmonie met je omgeving thuis en op je werk.

 

Duur ? Ja, het is niet goedkoop, ja, het is een duurzame levenslange investering en een levenslange WIN-WIN situatie.

Te duur ?  Neen, zeker niet, je krijgt een levenslange standvastige steun voor een eenmalige te verwaarlozen uitgave in het grote geheel van de luxeartikelen die we ons soms onnadenkend aanschaffen in ons streven ons dan beter te voelen.

Je eigen woning : hier kan je zelf veel aan doen door therapie na de zuivering.  Indien je dit niet doet is het dweilen met de kraan open(*).  Het gecodeerde kristal dat je zal plaatsen helpt je om andere inzichten te krijgen, maar het leert je ook dat je niet alles alleen van "buiten jezelf" kan krijgen, maar ook daadwerkelijk er iets moet aan doen.  Het huis, de woning schoon houden is iets dat de bewoners zelf moeten doen. Hoe ? (**)

Voor het bedrijf : je kan de mensen natuurlijk niet allemaal naar een therapeut doen gaan, neen, door het plaatsen van de zwaarste glaskristallen bol met zijn unieke eigenschappen, elimineer je die negatieve uitstralingen van de mensen die werken in het bedrijf : toepasselijk op elke persoon op de hiërarchische ladder.    Immers elke mens heeft thuis, in zijn privéleven af te rekenen met emotioneel belastende gebeurtenissen, indrukken en/of heeft te lijden onder de druk van hoe het in zijn eigen woning is.  Elke mens brengt "zichzelf" mee in zijn werkomgeving. (uitgesloten zwarte magie)

Door de glaskristallen bol, die speciaal dat extra meer gecodeerd wordt, behoudt de onderneming in zijn werkplaatsen en kantoren die unieke vredige, liefdevolle, positieve vibraties ... die elkeen die er werkt of een bezoek brengt omhult en tot innerlijke rust brengt.

Wanneer je zakenpand, handelszaak zuiveren ?

Stel je voor :

een immobiliënkantoor dat absoluut niet aantrekt, zeer weinig leefbare opbrengst, geen aanbod, moeizaam moeten werken

een advocatenpraktijk : weinig of geen succesverhalen, geen of weinig klanten,  moeizame dossiers ....

zo met alle vrije beroepen tandartsen, oogartsen, ....

ook met ateliers, fabrieken, ondernemers in bouw, garages,  enz...  men heeft de know how, men heeft alles in huis om te slagen, maar het geraakt niet van de grond zoals het moet, de orders blijven meer en meer uit, het gaat meer en meer bergaf...

Signalen :

zowel bedrijfsleiders, bedienden, werknemers :

- niet lekker in hun vel zitten, zich voortdurend ziek voelen of ongemakkelijk... 
- Moe zijn - weinig of geen energie hebben  - men heeft zoveel plannen, maar komt tot niks...
- er is geen motivatie meer 
- het gevoel hebben gevoel niet vooruit te komen 
- niet goed meer functioneren 
- Hoofdpijn, migraine hebben met onverklaarbare oorzaak
- last van maag : zonnevlecht chakra die ontregeld is
- drukkend gevoel op de borst 
- pijn in nek, schouders of rug 
- down gevoel - neerslachtigheid - innerlijke herfststemming
- depressies - aanhoudende deressieve klachten die alsmaar verergeren
- wisselende stemmingen 
- kort lontje hebben, onderlinge na-ijver, jaloezie, elkaar niks gunnen, roddel...
- veel ziekteverzuim, veel ruzie en onenigheid tussen de mensen onderling
- enz.

(*)  reden van het dweilen met de kraan open :  voor de eigen woning en je handelszaak waarin "mensen" werken

 

Hoe bescherm je jezelf voor beïnvloeding van entiteiten:  de eigen resonnantievlakken zuiveren

Mensen die zulke vreemde energieën "bevrijden" ervaren vaak dat een werkelijke bevrijding onmogelijk is als de betreffende persoon zijn thema niet uitgewerkt heeft.  De vreemde entiteit heeft het voor hem ook praktisch onmogelijk gemaakt.  Dit kan enkel door bij een ervaren mental coacher die stap voor stap deze bevrijde persoon begeleidt naar het oplossen van zijn thema en zijn negatieve gedachten patroon laat veranderen en die persoon begeleidt naar een terugkomen in zijn centrum en een positieve ingesteldheid.

Er zijn weliswaar effectievere methoden om een symbiose te beëindigen en de ziel naar het licht te sturen, zelfs als de menselijke persoon niks van die ingreep weet, maar wanneer die persoon zijn les niet geleerd heeft, zijn ressonnantievlak niet verhoogt door aan zichzelf te willen werken, trekt zijn energiesysteem andere entiteiten aan die een soortgelijk ressonnantievlak (patroon) hebben.

 

Hoe ? (**) werk je aan jezelf.  

Het is belangrijk, je bewust te worden van jezelf, jezelf te onderzoeken en er niet van overtuigd zijn dat alle onheil, alle miserie je aangedaan wordt door de boze buitenwereld.  Verantwoordelijkheid nemen voor elke beslissing die we nemen.

Hier is het spreekwoord van toepassing : "als elkeen voor zijn eigen deurtje de straat opkuist, is heel de straat proper."

 

Hulp bij bevrijding en zuivering van je woning, handelspand etc...

Als je volgens de tekst, herkenning hebt in je eigen situatie en je het gevoel hebt dat er entiteiten in je huis of aura zitten die je lastig vallen en je leven beïnvloeden, denk er dan eens over na wat je in jouw geval kan doen.

De Lichtwesenprodukten kunnen je op weg helpen om aan jezelf te werken.

De gecodeerde glaskristalbol kan je al een heel eind op weg helpen de entiteiten van rond jou en vanuit je woning of je bedrijf te verbannen. Hij maakt hier onmiddellijk een einde aan maken. Gecodeerde glaskristal bollen wijzigen de negatieve energie (belastende) in positieve energie. (geen zwarte magie, geen voortdurende belasting electro smogg en straling)

Uit respect voor de dolende zielen (entiteiten) die al zolang een weg naar het Licht zoeken laat je buiten een Lichtpoort plaatsen (wordt automatisch geplaatst bij zuiveren van woning of handelspand) waartoe de dolende zielen toch aangemoedigd worden naar het Licht te gaan.  De entiteiten die de tocht naar het Licht willen aanvatten kunnen dit doen, Aartsengel Michaël is altijd bereid hen naar het Licht te begeleiden.  De entiteiten die niet bereid zijn naar het Licht te gaan, kunnen zich niet meer in jouw huis nestelen.

Laat regelmatig wierook van de aartsengelen branden, indien je dat wil.

Leg bijkomend edelstenen rondom je woning, je handelspand ... zoals :

seleniet om bijkomend negatieve energie buiten de muren te houden, 

zwarte tourmalijn en woestijnroos : plaats ze extra, vooral waar de electriciteit in de woning komt en de aansluiting voor internet en Wifi, om die belastende energie te temperen.