HUISZUIVERING- HANDELSPANDEN ZUIVERING

p262-d1b0a1b3902add37402a82d2c4909c23

Huiszuivering - zuivering van je ondernemingsgebouw - zuivering van je woning - zuivering van je werkplaats - zuivering van je kantoor ...

Vooral in oudere huizen, oude panden ... zijn verschillende negatieve, zelfs van haat doordrenkte entiteiten die moeten verwijderd worden. Daar zijn ook jarenlange opslorping geweest van ruzie's, geweld, huwelijksproblemen, verdriet, mislukking en falingen, eventueel moord of zelfmoord ... energieën die het gebouw opgeslorpt hebben en een zware druk geven op de bewoners van nu.

Ik doe de energetische huiszuivering nauwgezet en volledig, verwijder alle kwade geesten, entiteiten, negativieve energieën,  en leer je meteen daarna om die ruimtes via eenvoudig huiszuiverings ritueel "onbelast" en "positief " vibrerend te houden. (ook via gratis workshop) Om je huis blijvend zuiver te houden en de entiteiten blijvend weg te houden, en je huis onophoudelijk te laten doorstromen met positieve energie, de glaskristal bol.

Waarom je woning zuiveren ? Waarom je handelspand zuiveren ?

Zuivering en inwijding met de Engelen van alle plaatsen waar je aanvoelt dat er "iets" is, dat je je niet lekker in je vel voelt, altijd alles tegengaat, je bedrukt en moe bent, geopatische belasting, entiteiten  ...
Woning vaste voordelige prijs incl.reiskosten tot 20 km van Zele. Ingesloten in de prijs : er wordt altijd een Lichtpoort gezet met Aartsengel Michaël en de Elohim. De seleniet edelsteen kost 15 €, is niet inbegrepen in de totale prijs. Meteen wordt nagezien of er schadelijke stralingen zijn : aardstralen,breuklijnen, wateraders, straling wireless, hoogspanningsmasten etc... De prijs van het zuiveren woning kan volgens de omstandigheden gewijzigd worden.

Vraag hier je huiszuivering-of handelspand zuiveringsafspraak aan. of telefonisch 0497/793077

Nieuwe handelszaak voor welstand, succes en welvarendheid.

Bestaande handelszaak voor welstand, succes en welvarendheid blijvend en het wegnemen van vreemde negatieve entiteiten en energieën die er zich genesteld hebben. Vreemde entiteiten, negatieve vibraties kunnen binnenkomen door en met de mensen die in je handelszaak, winkel komen.

Ook voor meubelen, machines, voertuigen etc....

Prijs na bespreking overeen te komen. Vraag hier je zuiveringsafspraak aan. of telefonisch 0497 793077Ik zuiver woningen (huis), kantoren, werkplaatsen, dierenverblijven ... met pendel, KRISTALLEN BOLLEN (door mij als Lichtwerker speciaal  gecodeerd en afgestemd ) en EDELSTENEN  en een door mij ingestraalde kaars.
Alle uitgebreide uitleg over de energetische huiszuivering  en handelspanden.

Alle uitgebreide uitleg over belastende energieën, entiteiten, negatieve en positieve entiteiten, geopatische belasting: wateraders, aardstraling, electrosmogg.
Als Lichtwerker werk ik al lange tijd met de fantastische olieën en parfums van Lichtwesen en plaats ik de door Lichtwesen gecodeerde zuivere kristallen voor harmonie, vrede en liefde in de woning, werkplaats, kantoor ...  Ook brandt ik dagelijks de door mij ingestraalde kaarsen.  In mijn woning, in de paardenverblijven staan door mij gecodeerde kristal bollen

Als Kristalmeester codeer ik onverbrekelijke opdrachten in edelstenen voor het verankeren van een Lichtpoort...

Indien gewenst plaats ik ook een kristallenpoort.

Voor onmiddellijk contact : 0497 793077 of deschaepmeesteri@gmail.com