Woning - huis - werkplaats - kamer energetisch zuiveren - rituele energetische reiniging

ZUIVEREN VAN EEN WONING, ZUIVEREN VAN DE LEEFRUIMTEN, ZUIVEREN VAN DE SLAAPRUIMTEN... 

Neem aub contact op +32 (0)497 793077 dan kijken we, zonder enige verplichting, wat voor jou nodig is, tijdens een gesprek.

Waarom je huis zuiveren ?   Ritueel zuiveren / reinigen is meer energie laten stromen : positieve energie. 

Ritueel, energetisch reinigen is een bewust manier om je huis - of welke ruimte dan ook - te transformeren naar een plek van vitaliteit en vreugde. Reinigen is de transformatie van oude energieën en stagnerende levenssituaties mogelijk maken, en zorgen voor een hogere vibratie in de ruimte. Door energetische,rituele reiniging /zuivering/verzorging manifesteer je schoonheid en kracht in ruimtes - en dat heeft een weldadig effect op de menen die er verblijven.

Vroeger zuiverde men de woning regelmatig met salie en lavendel of olibanum wierook.  Of men zuiverde met brandende salie.  Nu zuivert men meer met energetische olie.   De zuivering met etherische olieën (eerste dimentie) gaat meteen gepaard met een aangenamere trilling door de woning en een heerlijke geur indien men lavendel met rozen gebruikt.  Meer en meer werd met Feng Shui gewerkt.  Planten in huis plaatsen op specifiek bepaalde plaatsen... vooral zout-water-azijn mengeling in de kamers waar menselijke negativiteit hoogtij viert. (de verstuiving met lichte geurtinktuur van de Schepingsstraal van LichtWesen (vijfde dimentie) vervangt deze mengeling zeer effectief.

Je beschermt je huis, je kan ook je huis volledig ontstoren waarbij je de stralingsproblemen oplost, die electrosmogg genoemd wordt, maar veel verder gaat dan dat : straling door Wifi- draadloos internetten - loop telefoon .... (vooral woestijnroos en shungiet en als hangertje herkhimer diamant) Hiervoor moeten zeer goedwerkende edelstenen, die energetisch gezuiverd en opgeladen werden (opening van de edelsteen door kristalmeester), geplaatst worden. 

Ik ben kristalmeester, die de edelstenen volledig ontlasten van de energieën die ze opgeslagen hebben, ook de menselijke emoties.  Hierdoor kan een edelsteen werkelijk doodop zijn, waarna hij, na mijn behandeling, opnieuw straalt en zo vlug mogelijk terug aan het werk wil !

Sinds een twintigtal (we zijn nu ondertussen in 2022) jaren ontdekte ik de Lichtwesen producten : de etehrische olieën van de Opgestegen Meesters, de essences van de Aartsengelen en Aardengelen; etherische olieë, met de energieën van de kleurstralen Elohims en de parfums van de Serafijnen.

Je kan zelf zuiveren : de dagelijkse, wekelijkse emotionele storingen, ziekte, depressie, wanhoop, onenigheden, problemen : zijn energieën die weggenomen moeten worden door te zuiveren.  Wanneer je met zwaardere klachten zit, is er het zuiveren van entiteiten en/of geopatische belasting.   Die zuivering kan niet zelf gedaan worden. Deze zuivering is voor een persoon die daarmee ervaring heeft.  Het hangt ook af van de persoonlijke energie van die persoon of hij de zeer negatieve entiteiten kan wegnemen.

Energetische reiniging/zuiveren van woningen is nodig bij mensen omdat ze onverklaarbare en aanhoudende klachten hebben zoals:

- Niet lekker in hun vel zitten 
- Moe zijn - weinig of geen energie hebben
- geen motivatie meer 
- het gevoel hebben gevoel niet vooruit te komen 
- niet goed meer functioneren 
- Hoofdpijn, migraine hebben met onverklaarbare oorzaak
- last van maag : zonnevlecht chakra die ontregeld is
- drukkend gevoel op de borst 
- pijn in nek, schouders of rug 
- down gevoel - neerslachtigheid - innerlijke herfststemming
- depressie - aanhoudende deressieve klachten die alsmaar verergeren
- wisselende stemmingen 
- kort lontje hebben
- slaapproblemen (vooral bij kinderen) - nachtmerries - bepaalde onverwachte geluiden - vluchtige verschijningen die angst opwekken - een druk op het lichaam voelen.
- enz. 

Dit heeft vaak te maken met zelfs 
entiteiten en de negatieve energieën die in een huis, oude meubelen ... kunnen hangen. 

Zuiveren van deze klachten kunnen  opgelost worden. Enkelen zijn  er bedreven in om met entiteiten te werken en ze naar het Licht te sturen.  Vraag hen of Aartsengel Michaël, via die persoon, een Lichtpoort aan de Lichtzuil plaatst die het zuiveren van de woning bestendigt en die persoon plaatst er een kristal  om de poort van de linksdraaiende vortex dicht te houden.  Zo kunnen de entiteiten die naar het Licht willen altijd naar het Licht gaan.  Plaats dan een door mij gecodeerde glaskristalbol, volgens de grootte van de te reinigen plaats en te energetiseren omgeving : beneden- en bovenverdieping (enz).  Met een door ons gecodeerde bol pak je alles aan: entiteiten, energieën, wateraders, breuklijnen, aardstraling, ... maar vul je je omgeving ook met serene rust, harmonie, vrede en liefdevol engelenLicht.  Voor electrosmogg dienen nog bijkomende edelstenen geplaatst te worden. (ruwe toermalijn, seleniet, woestijnroos, amethist en rozekwarts ...)

Het rituele reinigen/zuiveren van de woning, de leefplaats brengt terug harmonie, warmte, een "lichte" aangename energie.

Een huis dat gezuiverd is en positief "zuiver" vibreert is terug jouw thuis, een leuke, uitnodigende werkplek.  Een zakenpand dat ritueel gereinigd/gezuiverd is,  straalt opnieuw enthousiasme van de daar werkende mensen uit, is een hartig welkom voor elkeen die het bezoekt of via telefoon mee in kontakt komt...

Vooraleer over te gaan tot zuiveren van een huis,  was het nodig voorheen de aanvragers eerst te laten onderzoeken of hun woning niet belast was met geopatische belasting.  Indien dit zo was, dit eerst te laten in orde stellen. Indien ze dan nog last hadden, moest er een daadwerkelijke zuivering komen en een lichtzuil geplaatst worden aan de vortex, zodat er een Lichtweg vrijgemaakt werd voor de dolende zielen om ongehinderd naar het Licht te kunnen gaan.  Indien dit niet gedaan wordt verstoort men het geopatische veld volledig en hebben de bewoners nog veel meer hinder en belasting omdat de nieuwkomende dolende zielen die weten van de weg naar het licht de bewoners het werkelijk zeer lastig maken, in hun ijver om toch hulp te krijgen om naar het Licht te kunnen gaan.  Ik zeg duidelijk voorheen, in de verleden tijd, want met behulp van glaskristalbollen, die een unieke werking hebben en ook de schrikbarende linksdraaiende, energievretende, ziekmakende vortexen en wateraders onmiddellijk totaal neutraliseren en afsluiten.  Een waterader waar vroeger praktisch niks tegen te doen was dan zoveel mogelijk gebruik te maken van Feng shui om positieve energie door de woning te laten stromen, wordt geneutraliseerd in zijn werking.

Feng Shui vraagt soms de uitgave van veel geld om dit geregeld te krijgen, met soms verbouwingen en andere aanpassingen.  Dat is nu met gecodeerde Feng Shui glaskristal bol verleden tijd.  Deze kristallen bol behandelt de daar wonende en verblijvende mensen, zowel als de bezoekers zeer positief.


Ook echter kunnen aardstralen een oorzaak zijn.   Het kunnen ook de negatieve ingesteldheid zijn van de mensen die er wonen, bezoekers, kinderen en hun vrienden, ... : hun emotionele problemen, hun angsten, hun ingesteldheid ten opzichte van het leven en/of het bedrijf ....

De gecodeerde glaskristalbol kan je al een heel eind op weg helpen de entiteiten van rond jou en vanuit je woning of je bedrijf te verbannen. Hij maakt hier onmiddellijk een einde aan.  Gecodeerde glaskristal bollen wijzigen de negatieve energie (belastende) in rust en harmonie. (let op : géén zwarte magie !)

Uit respect voor de dolende zielen (entiteiten) die al zolang een weg naar het Licht zoeken laat je aan buitenraam een Lichtpoort plaatsen waartoe de dolende zielen toch aangemoedigd worden naar het Licht te gaan. 

De entiteiten die de tocht naar het Licht willen aanvatten kunnen dit doen, Aartsengel Michaël is altijd bereid hen naar het Licht te begeleiden.  De entiteiten die niet bereid zijn naar het Licht te gaan, kunnen zich niet meer in jouw huis nestelen. (lees de volledige radius van de glaskristallen bol)


Wat nodig is : opsporen van entiteiten en negatieve energieën en deze verwijderen. 
Het hele gebouw grondig zuiveren. (Wat er verwijderd wordt komt niet meer terug) 
De mensen checken op eventuele auralifters (
entiteiten die in de aura hangen )- komt soms voor - ook deze weghalen. (in normaal geval : elke entiteit=ziel heeft een lichaam nodig om op aarde te kunnen blijven. Een lichaam = levensnoodzakelijke energie) Dus iemand met entiteiten in de aura is altijd moe : lichaam moet voor al die entiteiten werken !

De resultaten zijn goed en blijvend. Wil je regelmatig eens zelf zuiveren : dat wordt je aangeleerd. 

Dan gaat het meer om de negatieve emoties van de bewoners of de mensen die werken in de onderneming. Emoties zoals verdriet, boosheid, onverdraagzaamheid, frustratie van mensen rondom jou in je gezin, op je werk, of zomaar tijdens het winkelen. Deze energieën kleven aan mensen. Dan worden mensen snel geïrriteerd, hun humeur verandert, hun gedachten worden beklemmend -kleingeestig, angstig zelfs, ze twijfelen meer aan zichzelf, ze worden overvallen door een plotse huilbui .... Al deze negatieve gedachten geven onrust in de sfeer van je huis, je woning, je werkplek, je ondernemings gebouw.  Laat er in elk geval regelmatig een gecodeerde kaars branden en gebruik regelmatig een auraspray en/of ruimtespray.  Gevoelens bij andere mensen van jaloezie, afgunst, op jou en je familie is al meer gelinkt aan zwarte magie en vraagt andere maatregelen indien nodig.

Gebruik altijd gaandeweg edelstenen of Lichtwesenkristallen in de gezuiverde ruimten en draag ze zelf bij je, gebruik ze : maak gebruik van de giften van de natuur. Dit is natuurlijk niet verplicht, wel aan te raden.  Het is niet nodig, maar het mag volgens eigen keuze, regelmatig ruimtelicht van lichtwesen te verstuiven.  De onmiddellijk geplaatste bol dient wel te blijven staan.  Brandt wel praktisch altijd als je thuis bent, een paar uur een gecodeerde engelenkaars.

Hij moet nooit opgeladen worden en als je verhuist, neem je hem gewoon mee.

Ikzelf gebruik in mijn woning als ze te verkrijgen zijn de ruwe edelstenen.  Ook plaats ik  planten op bepaalde plaatsen in de tuin of aan de voordeur (in een pot) te planten.  Omring je met de giften van Moeder Aarde, in dankbaarheid, want deze levende wezens, hebben allemaal een Lichtwezentje dat je helpt : aardengelen, deva's, elfen ... 

 

 

HUISZUIVERING ACTIE 2023 (nog rekening houdend met de Corona crisis maatregelen)

 

ZUIVERING PERSOON ACTIE 2023 enkel in het pand Engelen-levensvreugde te ZELE