• Beschrijving

8. Transformatie  –  ANGELICA

 

Samenvatting

·        de wonden uit het verleden helen

·        de ervaringen uit het verleden gebruiken

·        transformatie

·        leren

 

De kracht van de Opgestegen Meester Angelica

 

       heelt de wonden uit het verleden: de pijnlijke belevenissen, traumata, verdrongen herinneringen. Daardoor worden de in deze belevenissen verborgen ervaringen – dat wat hiermee geleerd zal worden – bewust en kunnen zij gebruikt worden. De schatten van de eerdere ervaringen en het eigen potentieel worden zichtbaar. Daardoor kunnen ook onaangename en pijnlijke belevenissen van nu sneller getransformeerd en begrepen worden en hoeven zij niet opnieuw beleefd te worden.

 

Hier leest U nog uitgebreider over elke Meester apart

 

 

Vragen om jezelf en de situatie beter te begrijpen:

·        Wat wil ik van een huidige, onaangename situatie leren? Wat voor vroegere ervaringen kunnen hierbij nuttig zijn?

·        Welke ervaring herhaalt zich in mijn leven? Tegen welke verandering verzet ik mij?

·        Aan welke gebeurtenis uit het verleden denk ik het liefst niet meer? Wanneer de daarmee verbonden pijnlijke gevoelens geheeld zijn, welke ervaring wordt dan zichtbaar?

·        Zijn er mensen, die ik iets wil zeggen, waarmee ik nog iets uit wil praten, maar mijzelf daarin nog niet vertrouw? (dit kan ook in gedachten gebeuren of in de vorm van een brief, die niet verstuurd wordt, doch helpt situaties te verhelderen en los te laten.)

 

 

Aanvullende aanwijzingen betreffende deze LichtWesen essence:

 

       Zij heeft zich ook bewezen bij leermoeilijkheden. Veel mensen dromen na gebruik zeer intensief. Deze dromen zijn een verwerking van belevenissen.

 

Olie 30 ml met de geur van Engelwortel